tisdag 11 augusti 2009

EN HEL-DAG

Återigen har jag och mina systrar lyckats bränna av en hel jävla dag, en dag som började kl 09.00 och avslutades ganska precis kl 21.00. Så efter ett tolvtimmars pass i Sundsvall med mycket fläng och skratt sitter jag nu här lycklig, trött och några kronor fattigare.

Började med en snabbtripp in på IKEA, käkade lite svenne-lunch och konstaderade att IKEA inte kan designa funktionella varuhus som är smidiga nog för att snabbt och enkelt kunna ta sig från våning ett till två oavsett om du kommer från kassan eller entrén. Nej, inte om du har barnvagn med dig iallafall.

Sen bar det av in i det stora glashuset med alla olika affärer. Sen media-markt, har ju letat en kamera rätt länge nu. Men ej hittat någon som jag är sugen att lägga pengar på, så det slutar väl med blocket.se ändå. Finns fan bättre utbud där än på varuhusen.

Gillar egentligen inte konceptet stora shopping-städer uppbyggda nån mil utaför den riktiga staden. Det är så jäkla mycket industri över det hela och de är nästan skrämmande.

Men det var en trevlig dag!

Bye for NOW!

Inga kommentarer: